Tilbake til kroppen

Bli mer tilstede i egen kropp så du kan finne ro og hvile der

Bli venn kroppen din, så vil den bli venn med deg

Ha kurset med deg når og hvor det passer deg

 

Meld deg på her

Bli venn med kroppen din

Det er ulike grunner til at vi mister kontakt med kroppen, men å kunne lytte til og spille på lag med egen kropp er en viktig kilde til å bli klar over egne behov.

Dette minikurset består av fire sensorimotoriske oppmerksomhetsøvelser som alle gir deg anledning til å stoppe opp og være til stede i kroppen din, fra øyeblikk til øyeblikk. Øvelsene er nyttige til mangt:

Takle stress

Oppmerksomhets- trening gir en følelse av ro i sinnet og kroppen som kan redusere stress. Nervesystemet får en pause og kan gjenopprette likevekten.

Redusere depresjon

Forskning antyder at oppmerksomhets-trening kan endre områder av hjernen som er knyttet til depresjon og gi bedre hukommelse og konsentrasjon.

Håndtere følelser

Oppmerksomhets-øvelsene vil trene hjernen din til å fokusere på nåtiden, og dette kan hjelpe deg til å håndtere følelsene dine mer hensiktsmessig.

Kropps-bevissthet 

Traumer kan føre til at man mister kontakt med egen kropp. Øvelsene vil hjelpe deg til å få kontakt med kroppen igjen på en skånsom måte.

Tilbake til kroppen kurstet inneholder:

 
1. Introduksjon: Du utforsker forholdet til egen kropp og blir bevisst på tanker, følelser og holdninger du har til den. Du blir klar over hva du både frykter for og håper på når det gjelder å få bedre kontakt med  kroppen din.

2. Øvelsene: Du får fire nedlastbare lydfiler som hjelper deg til gradvis å øke kroppsbevisstheten, og du får råd og tips om hva du kan gjøre hvis du blir overveldet underveis.
 
3. Bonus: Ressursmeditasjon der du utforsker og integrerer det som styrker deg i livet.
 
Kurset er spesielt tilrettelagt for deg som har en traumelidelse.

Sensorimotorisk psykoterapeut 

Julie Falch Bjørklid

Jeg har utdanning i sensorimotorisk psykoterapi for traumer og tilknytningsvansker ved Sensorimotor Psychotherapy Institute  og RVTS. Jeg har også fordypning i komplekse traumer og dissosiasjon fra Traumepoliklinikken Modum Bad i Oslo. I tillegg er jeg utdannet pedagog fra NTNU. Jeg har jobbet med undervisning, veiledning og sjelesorg i over 20 år og har lang erfaring i arbeid med mennesker i ulike livssituasjoner. Har du spørsmål om kurset, kan du kontakte meg her:

Kontakt meg

En betaling

747,-

Best pris

  • Arbeidsark
  • Lydfiler
  • Bonusmeditasjon
  • Ubegegrenset tilgang til kurset
  • Redusert pris på 1-1-timer
Kjøp kurset her

Delbetaling

397,-

2 betalinger

  • Arbeidsark
  • Lydfiler
  • Bonusmeditasjon
  • Ubegegrenset tilgang til kurset
  • Redusert pris på 1-1-timer
Kjøp kurset her