IMG_3127 (2).jpg

Julie Falch Bjørklid

Reg. Homøopraktiker MNLH / sensorimotorisk psykoterapeut

Jeg hjelper mennesker med emosjonelle og psykosomatiske plager til å få det bedre med seg selv og med andre. Mitt behandlingsfokus er forholdet mellom traumer, kropp og tilknytning og ulike utfordringer knyttet til dette.

 

Mitt mål er at du skal utvikle ressurser til å håndtere vanskelige følelser og reaksjoner, kunne sette gode grenser, få bearbeidet vonde hendelser som har skjedd  i livet ditt og finne veien videre.  Jeg ønsker å gå veien sammen med deg og gi støtte, hjelp og veiledning underveis.

 

Jeg legger stor vekt på trygghet og samarbeid - og å finne håp midt i det som kan være vanskelig og vondt. Du kan komme med det du har på hjertet og vil bli møtt med respekt og empati. En kopp kaffe eller te får du også. Jeg har selvsagt taushetsplikt.

Ikke gå foran meg, kanskje følger jeg deg ikke.

Ikke gå bak meg, for kanskje viser jeg ikke vei.

Gå ved siden av meg og bare vær min venn.

Albert Camus

Utdannelse og erfaring

Jeg har utdanning i sensorimotorisk psykoterapi for traumer og tilknytningsvansker ved Sensorimotor Psychotherapy Institute  og RVTS. Jeg har også fordypning i komplekse traumer og dissosiasjon fra Traumepoliklinikken Modum Bad i Oslo.

 

I tillegg er jeg utdannet pedagog fra NTNU. Jeg har jobbet med undervisning, veiledning og sjelesorg i 20 år og har lang erfaring i arbeid med mennesker i ulike livssituasjoner.  Jeg har faglig samarbeid med Sensorimotor Psychotherapy Institute og med andre terapeuter.

SPI3_edited.jpg
beroligende